Ground Beef Taco

Ingredients

  • Ground Beef
  • Chopped Tomato
  • Garlic
  • Taco Shells
  • Cheddar Cheese
  • Olive Oil
  • Chili / Tomato Sauce
  • Taco Seasoning
  • Blackpepper
  • Salt

TacoJustCreamy

Directions

1. Heat oil, add garlic and ground beef until browned

2. Add chopped tomato, tomato sauce, & taco seasoning

TacoJustCreamy2

3. Prepare the taco shells, fill with all the ingredients at (2)

4. Add grated cheddar cheese.

5. Done

TacoJustCreamy3

SKII Whitening Source Derm Revival Mask

image

It promoted had the same amount key ingredients as one full bottle of SKII whitening source derm definition. The ingredients are really tempting! Pitera which is the SKII top notch ingedient, vitamin c to make your face fresh and glycerin to lock and moisturized the skin.

This is the third time i tried this mask. So far no breakout visible and help my complexion after using it. It’s a full face mask that can cover your eyes too. But i use it while i’m watching series, so i don’t use the eye patch. Such a waste.

Pro :

  • Help even out my skintone.
  • Moistured my skin.
  • The essence doesn’t dry even i used it for about 45 mins.

Con :

  • Kinda expensive for a face mask

image

 

2013-06-04 05.59.56

Koultoura

Udah beberapa minggu penasaran buat makan disini, pertamanya dikarenakan tertarik ngeliat instagramnya yang uber cute! (http://instagram.com/koultoura) dan terlihat makanannya enak-enak pula.

Pas dateng ngeliat design tempatnya oke banget! Betah deh lama-lama disini, di lantai bawah ada meja yang panjang, cocok kalo datengnya 1 gerombolan atau buat birthday/reuni. Terus di lantai atas ada sofa yang  pastinya comfy buat ngegosip atau curhat.

Tapi sayangnya gaya pemesannya kayak order fast food. Jadi kita pesen langsung di depan cashier. Menurut saya ini agak kurang nyaman, karena untuk resto bergaya ala cafe ini saya lebih suka santai memilih menu. Kalo order di depan kasir, berasa under pressure harus order buru2 karena gak enak sama orang yang di belakang ngantri, dan gak enak juga bikin kasirnya kelamaan nunggu. Terus kalo pas lagi asik makan kita mau order yang lainnya, kita harus ke kasirnya lagi buat order,  apalagi kemarin pilih duduk di lantai 2, lumayan repot juga harus turun ke bawah – ngantri – order – nunggu proses pembayaran, menganggu kenikmakan makan deh. :D Tapi mungkin resto ini mengacu ke self service, karena ada meja yang sudah disiapkan berisi piring kosong, sendok, garpu, bumbu-bumbu, tissue, dan lainnya. Jadi kita tidak perlu memanggil waiter, langsung ke meja itu udah lengkap semuanya.

Di hari itu karena lagi laper berat, jadi pesen 3 main menu.

Big Papa Burger 65000

Isinya ada beef patty, egg, lettuce, tomato, cheese, onion, dan ada homemade potato chipsnya. Kalo dari rasanya, persentase adonan daging sapinya lumayan besar, dibanding kayak patty McD yang pasti banyak campuran lain2nya. Tapi karena itu juga, rasa “sapi”nya jadi kenceng banget. Not my fave, but my boyfie liked it. So it’s good to go! Homemade potato chipsnya enak, lumayan cripsy, dan karena terbuat dari kentang asli, jadi less guilty pas makannya.

Lasagna 55000

Dagingnya banyak! Terus kalo dilihat-lihat sepertinya di dalamnya ada campuran mashed potato, jadinya terasa lembut di mulut. Bumbunya oke, tomatnya pas. Mungkin akan order ini lagi kalo balik kesini.

Angel Hair Salmon Pesto 70.000

Salmonnya enak! Gak amis, dan ada taburan keju di atasnya. Rasa pestonya sesuai standart, mungkin agak sedikittt kurang asin.

Koultoura-JustCreamy

 

Address : Jalan Taman ratu Indah Blok AA2 no 33, Jakarta Barat (Sebelah Pizza Hut)
Phone :+62 21 29520310
Open : 7:30 am – 10:00 pm

Make Up For Ever Lift Concealer

For your information, this is the to go concealer for kim kardashian’s infamous contouring face!

PRO

  • Brightening my eyes
  • Stays on all day
  • Doesn’t crease
  • I wonder how 15 ml can be this large amount of product?
  • The squeeze tube really efficient and hygienic!

CON

  • A bit hard to blend
  • Doesn’t conceal dark spot / blemish

Note : I use shade Natural Beige 3

20130611-140749.jpg

MAC Select Cover-Up vs MAC Select Moisturecover

20130610-175919.jpg

THE DIFFERENCE

  • Both has same shade (NC30) but the Moisturecover much more yellowish than the cover-up.
  • MAC Select Moisturecover have wand applicator, while the MAC Select Cover-Up is a squeze tube.

PRO

  • Has a Creamy liquid liquid formula
  • Lightweight but nice coverage
  • Perfect for daily uses
  • Stays on all day
  • Lightly conceal the imperfections on skin
  • Doesn’t dry my skin
  • Not cakey, perfectly blendable and makes you face looks flawless
  • You can worn alone without any foundation / loose powder
  • Overall, I love both of these concealers!!

CON

  • Doesn’t really hide active acne
  • The MAC Cover-up sometimes lets out way too much when you squeeze
  • The MAC Select Moisturecover seems not so hygienic for a long time uses.

20130610-180803.jpg

Product Review : Benefit Benetint, Posietint & Cha Cha Tint

Most of the people love to use these products on their cheeks, but I prefer to use it on my lips.

BENETINT

This a very classic Benefit products. I think it has a beautiful hint of rosey red  if you applied it on cheeks. The consistency a bit runny, so you don’t have to worry it’s going to be bloody red!

CHA CHA TINT

The formula is a bit thicker than the others. You really need to blend it fast because it left darker stain where the original application was placed, but the color made your face looks fresh.

POSIETINT

I never be a fan of pink color for makeup, and this one is the pinky color I always avoid. Too pink, too bright, too dolly, and too barbie. I know it will never look good on me. Maybe it’s just me, but I hope the pink color a bit softer / warmer.

——————————————————————————–

How to use?

  • The packaging is similar to nail polish, so you dont have to use other brush.
  • Brush three strokes on apples of cheeks and blend quickly with fingertips
  • It dries quickly, so you really have to blend it really fast before it stains to your skin and left harsh strokes/dots.

PRO

  • Long lasting
  • Great for daytime.
  • Perfect for vacation to the beach

CON

  • Drying my skin, I need moisturized my lips/ skin before I use it.
  • I found it has weird taste if you use it on the lips.
  • It will stain on your skin if you doesn’t blend it quickly

20130609-003926.jpg